LED Verlichting / Zonnepanelen

LED verlichting

led2LED verlichting is een manier van verlichting wat erg in opkomst is de laatste jaren. Het allerbelangrijkste voordeel van LED verlichting is dat de lampen weinig stroom verbruiken en lang meegaan. De levensduur van uw lampen wordt dus verhoogd. LED verlichting kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden voor verschillende toepassingen zoals werkverlichting, beveiligingsverlichting en sfeerverlichting zowel in de auto als in en om het huis. Bij ICT van Gils is het dus mogelijk om uw complete huis qua verlichting te vervangen voor energiezuinige LED verlichting.

Wist u dat het ook mogelijk is om uw huidige auto uit te breiden met LED verlichting? Heeft u er last van dat als u in het donker iets in uw auto zoekt, dat het standaard licht onvoldoende is? Of wilt u extra sfeer in uw auto?  Dit doen wij natuurlijk volledig volgens de normen en regelgeving, tevens met LED verlichting die APK goedgekeurd zijn. Het wordt ook niet te overdreven, vaak kan de huidige lamp vervangen worden door een LED lamp, waardoor u een hogere lichtopbrengst krijgt.

Als er extra LED verlichting op donkere stukken in de auto bijgeplaatst moet worden, kunnen wij dit bijvoorbeeld met de huidige verlichting mee laten schakelen zodat het geen ‘disco’ in uw auto wordt. De verlichting gaat dan netjes aan zodra u een portier open doet en uit gaat zodra de portieren dicht gaan.Het is allemaal mogelijk. Met ICT van Gils is beter zicht gegarandeerd!

Voorbeelden voor de auto hiervan zijn:

  • Dimlicht
  • Grootlicht
  • Stadslicht
  • Knipperlicht
  • (derde) Remlicht
  • Mistlicht
  • Achteruitrijverlichting
  • Kentekenverlichting
  • Interieurverlichting
  • Verlichting in de kofferbak

Waarom LED-verlichting?

LED-verlichting is veel zuiniger dan de standaard halogeenlampen en gaat ook nog eens veel langer mee. De levensduur is namelijk veel hoger dan een standaard lamp. En de aanschafkosten zijn vrijwel gelijk. U hoeft de lampen dus eigenlijk nooit meer te wisselen. Tevens scheelt het daardoor dus ook enorm veel in de energierekening. Voor hetzelfde verbruik van 1 halogeenlamp kunt u vaak al ongeveer 7/8 LED lampen plaatsen. Dit levert dus een hoop extra licht op. Natuurlijk, als u dat extra licht niet nodig heeft in huis scheelt het u jaarlijks toch weer veel in de energierekening. Stiekem wordt er in huis namelijk toch heel wat verlichting gebruikt. Helemaal in de winter als het allemaal weer wat sneller donker is buiten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Allereerst maken wij met u een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat uw wensen zijn. Hierbij kan ik u voorbeelden laten zien. Uiteindelijk zullen we samen er goed aan uitkomen wat voor lampen u als LED verlichting wilt gaan gebruiken. Ik ga dan voor u een prijsopgave maken en dit krijgt u dan z.s.m. te horen. Na het goedkeuren van de prijs wordt de benodigde LED verlichting besteld en maak ik een afspraak met u voor het plaatsen ervan.

Hoe kan ik dit regelen?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en wij bespreken graag met u wat u nodig heeft en wenst. Samen zullen we uiteindelijk tot een goed en zuinig eindresultaat komen.

Compacte zonnepanelen

Herkent u het ook?zonnepaneel

U heeft stroom nodig voor uw apparaat op een plaats waar het stopcontact net te ver vandaan is? Bijvoorbeeld het tuinhuisje, het is niet voorzien van stroom. Toch wilt u wel duurzaam gebruik maken van een elektrisch apparaat of u wilt gewoon simpelweg verlichting erin hebben om er ’s avonds een boek te kunnen lezen of spullen eruit te kunnen pakken.

ICT van Gils biedt hiervoor de oplossing. Het installeren van een klein zonnepaneel. Het zonnepaneel kan indien mogelijk vast worden geïnstalleerd. Het voordeel van zo’n klein zonnepaneel is dat het toch genoeg duurzame energie oplevert voor de simpelste (zuinige) stroomverbruikers. Hiervoor is natuurlijk LED verlichting een goede oplossing om lang en veel licht te kunnen hebben. Het zonnepaneel staat namelijk in verbinding met een accu waarop u kunt zien hoeveel zon opbrengst er realtime binnen komt en hoeveel aan externe bronnen eruit gaat.

Hierdoor kunt u dus ’s avonds gewoon genieten van de energie die u die dag met de zon heeft opgewekt. Tevens is het kleine zonnepaneel zo handig dat het zeer geschikt is voor bijvoorbeeld caravans, campers, camperbusjes of normale bestelbusjes, zodat u hier ook niet zonder stroom komt te zitten. Zowel tijdens het rijden voor diverse apparaten als op een plek waar u geen stroomaansluiting heeft. Hierdoor kan uw kampeerwagen gewoon zelfstandig werken.

Neem contact op met ons voor meer informatie en het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk