Over mij

kevinvangilsMijn naam is Kevin van Gils, geboren op 12 juli 1995. Ik ben woonachtig in Ulvenhout (Gemeente Breda). Ik verricht al vanaf jonge leeftijd hobbymatig ICT werkzaamheden, voornamelijk bij familie, kennissen en vrienden. Ik kwam erachter dat hier erg veel vraag naar is. In 2016 heb ik dit dus omgezet in een eigen eenmanszaak, namelijk: ‘ICT van Gils’.

In het dagelijks leven:
Ik ben opgeleid als ICT beheerder aan het Radius College in Breda. Op dit moment ben ik werkzaam bij Davenport Innovation Group, zij zijn fabrikant van medische apparatuur. Ik verzorg hier alles op het gebied van ICT, denk aan het computer en netwerkbeheer tevens onderhoud de website, webshop en social media. Verder ben ik betrokken bij de medische apparatuur die tegenwoordig ook steeds meer beveiligde koppelingen met bijvoorbeeld een centrale server krijgt. Hiervoor was ik werkzaam bij Van Dijnsen Beveiligingen B.V. in Breda. Hier werkte ik op oproepbasis. In eerste instantie zou u denken beveiligingen, wat doet een ICT-er daar? Maar zelf vind ik het juist erg leuk om ICT met beveiligingen te kunnen combineren. Denk bijvoorbeeld aan grotere camera-installaties waar tegenwoordig steeds meer netwerkspecialisatie en dus ICT kennis nodig is. Zowel op het gebied als van hard- en software. Steeds meer worden de systemen met elkaar gekoppeld, denk aan toegangscontrole met een camerasysteem. En natuurlijk ook alarmsystemen die op afstand te benaderen zijn via de smartphone en ga zo maar door.

Hiernaast ben ik dus werkzaam als ZZP-er onder de naam ”ICT van Gils”. Deze eenmanszaak is gericht om thuisgebruikers, verenigingen en MKB-bedrijven te ondersteunen bij hun ICT vragen en problemen.

In het weekend speel ik graag een potje tennis. Verder bestaan mijn interesses uit filmen en monteren bij evenementen, hier is Kevinnet Event movies uit ontstaan.

 

Reageren is niet mogelijk